Intelligence Group

Intelligence Group is dé specialist in arbeidsmarktdata. Sinds 2003 verzamelen en analyseren wij arbeidsmarktdata onder de Europese beroepsbevolking en met die data bedienen wij, via innovatieve tools en uitgebreide rapporten, zowel corporate recruitment als intermediairs. Dagelijks werken wij aan een legacy op de Europese arbeidsmarkt waarbij wij vraag en aanbod dichterbij elkaar brengen met data. Wij zijn daarmee marktleider op dit specifieke gebied en weten als geen ander wat uw doelgroep wilt, waar zij zich begeven en wat de pullfactoren zijn.

HR Academy

HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan u op de hoogte moet zijn.Daarom helpt HR Academy u om in uw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in uw vak. Daarvoor bieden we u hoogwaardige opleidingen om uw kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Partner worden van een congres of evenement van HR Academy?

HR Academy organiseert jaarlijks meerdere HR gerelateerde congressen en evenementen. Tijdens deze evenementen is het mogelijk om een bijdrage te leveren als partner of sponsor.

 

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van (een onderdeel) van een evenement of congres of ziet u mogelijkheden voor een partnerschap bij (één van) onze congressen of evenementen? Neem dan eens contact op met Ria Outshoorn en zij bekijkt graag samen met u wat de kansen en mogelijkheden zijn om samen een mooi en sterk evenement neer te zetten.

U kunt Ria bereiken via r.outshoorn@mindcampus.nl of via +31 6 5787 6013.

HR Academy is een merk van
MindCampus B.V
Blijf op de hoogte